Grondwerken

U kunt bij ons ook terecht voor allerlei soorten grondwerk. Dit kan het leggen van kabels en leidingen betreffen. Het ontgraven en aanvullen van bouwputten.

Kabelwerken

De wijze waarop kabels worden gelegd en de zorg die hieraan wordt besteed, zijn bepalend voor het functioneren van het kabelnet.

Kolkaansluiting

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg- en vervanging van rioleringen in zowel stedelijke- als landelijke gebieden. Dit kan de vervanging zijn van een huisaansluiting maar ook de aanleg van een rioolstelsel voor een nieuwbouwwijk.

Rioolwerken

Rioleringswerkzaamheden vanaf uw eigen individuele behandeling van afvalwater (IBA, septictank of bezinkput) tot hoofdriolering (PVC of beton) voorzien van putten en huis- en kolkaansluitingen, straat- en trottoirkolken en infiltratiesystemen.

Betrouwbaar en duurzaam comfort, daar zorgen wij samen voor.

Service & Kwaliteit

ABA Bouw heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen voortdurend ons best om onze klanten optimaal van dienst te zijn en aan hun wensen tegemoet te komen. En daarbij hanteren wij strenge eisen ten aanzien van de kwaliteit. Kwaliteit in onze aanpak, gebruik makend van onze jarenlange ervaring.

Flowmeter vervangen

Project Bergambacht in het jaar 2015 in opdracht van Dunea / Van Baarsen