Opdrachtgever: Dunea / Van Baarsen Buisleidingen B.V.
Locatie(s): Katwijk aan Zee
Project jaar: 2020
Afgerond:
Biltlaan te Katwijk aan Zee


Voor Dunea hebben wij in het begin van 2020 een prachtig project mogen afronden aan de Biltlaan in Katwijk aan Zee. Deze werkzaamheden bestonden uit de aanleg van een transport leiding over een afstand van ruim 1000 meter. Dit betrof 700 meter NGY ∅800, 370 meter HPE 900 welke door middel van een gestuurde boring is gerealiseerd en twee gesloten front boringen met een diameter van maar liefst ∅1200.
 

Opdrachtgever: Evides / Van Baarsen Buisleidingen B.V.
Locatie(s): Dordrecht & Reedijk
Project Periode: Maart 2018
Afgerond:
Vervangen RW leidingen van Evides


In verband met infrastructurele en ruimtelijke ontwikkeling is van Baarsen, in opdracht van Siers, op 3 locaties de RW beton leidingen van Evides aan het vervangen. Het betreft hier de RW 30 te Reedijk en de RW 33 aan de Landbouwweg te Dordrecht. De diameters van deze leidingen zijn DN1400 en DN1800 waardoor dit project wederom een prachtige uitdaging is voor onze uitvoering. Inmiddels zijn de eerste twee locaties van RW 33 te Reedijk al gerealiseerd en zijn wij op dit moment bezig om de twee DN1400 leidingen in Dordrecht te vervangen.
 

Opdrachtgever: Dunea Duin & Water / Van Baarsen Buisleidingen B.V.
Locatie(s): Katwijkerlaan te Pijnacker
Project Periode: November 2018
Afgerond:


Reparatie Bergambacht leiding 2


Voor Dunea hebben wij, naar aanleiding van een lekkage, 6 buisdelen vervangen in de BAL 2 aan de Katwijkerlaan te Pijnacker. Het nieuwe type buis betrof een "plaatstalen kernbuis" welke ongeveer 14.000 kg per stuk weegt.